VAN BONTJAS NAAR BONT-PLAID OF KUSSEN

Hoe moet dat?

Het idee, “VAN BONTJAS NAAR BONT-PLAID en/of KUSSEN”, is gegroeid uit een alsmaar meer terugkerende vraag, van bezoekers aan onze website, gouden gids enz…
“Of wij de bontjas, die veel gekost heeft, maar nooit gedragen wordt, en zo goed als nieuw is, willen over nemen tegen een redelijke prijs“?
Als wij dan zeggen dat wij geen bont inkopen, krijgen wij steevast de volgende vraag:
“Of wij niet weten wie of waar dit kledingstuk kan aangeboden worden om te verkopen“?
Uit ervaring weten wij dat bontmantels, zowel in tweedehandswinkels, op internet, als op markten in binnen en buitenland, zo goed als niets meer op brengen.
Wij kregen het volgende idee, zo zou uw Bontjas, toch geen totaal verlies zijn.Het Idee!!

Wij bewerken & verwerken de Bont van uw mantels geheel anders, wij gebruiken de Pelsen niet alleen om mantels te re-mode-leren, of te vermaken, naar de maat van de nieuwe eigenaar, maar gebruiken de Pels om een volledig ander/nieuw uiterlijk te creëren.
Wij gebruiken de Pelsen, van de mantels, om er een Bont-Plaids, en/of Bont-kussens, van te maken.
Zo hebben de klanten, op een volledig andere wijze, toch nog geniet van hun (ex)-pelsmantels.
Dit is een prachtige alternatieve manier om de bont, van de klanten hun jassen, praktisch, economisch & ecologisch te recycleren en nuttig te her-gebruiken.

Wat Is een Bont-Plaid eigenlijk? 

Een Bont-Plaid, is zoals een deken rechthoekig, of in een andere vorm, maar veel decoratiever, de bovenzijde is volledig in Pels/Bont de achterzijde wordt met een mooie bijpassende stof afgewerkt.
De achterzijde is afgewerkt in een wollen of flanellen stof, in een bijpassende kleur, afhankelijk van de keuze van de klant.
De huidige trend, een plaid met bovenzijde in bont en een stoffen onderzijde, zonder randen.

Een Bont-Plaid met randen in dezelfde stof als de achterzijde, is ook nog steeds mogelijk. Deze randen worden gewoonlijk tussen de 7cm en 4 cm breed, (dit volgens de keuze van de klant), deze randen lopen volledig rond de Pelsen bovenzijde.
Kussens kunnen op dezelfde wijze gemaakt worden, ook met dergelijke randen, of gewoon zonder randen.

Een Goed Alternatief:

Het is een goed alternatief, om van pelsmantels, welke niet meer gedragen worden door de klant, om te toveren in een decoratieve bontplaid of bont-kussen. Een pelsmantels welke geërfd of gekregen wordt, hangt soms jaren in de kast van de (nieuwe) eigenaar, daarom is het een nuttig, aangenaam, economisch en ecologisch alternatief, om van deze jassen, die toch niet gedragen, worden, “een BONT-PLAID, of BONT-KUSSEN, te maken”, Het materiaal heeft de klant reeds.
U betaald enkel het maakloon en het bijkomende materiaal. De prijzen worden vooraf afgesproken, zonder verrassingen.
Er zijn klanten welke in een tweede hands kledingzaak, goedkope bontmantels gaan kopen, om daarna bij ons een bont-plaid of kussens te laten maken.
U hebt het materiaal, wij de speciale bont-machines, om uw plaids en kussens te maken.

Praktisch & Economisch:

De Bont-Plaid & kussens  ogen niet alleen zeer trendy en mooi, indien gebruikt als deken, is het zeer aangenaam & zeker geschikt als warm houder. De kussens krijgen meestal een decoratieve taak.
Zo hebt u niet alleen nog veel plezier van uw bont, maar kan uw volledig gezin hiervan mee genieten, iedereen kan gebruik maken en genieten van een Bont-Plaid en bont kussen toch.

Prijs van een bont-plaid?

Eén prijs 595,00€ de plaid. Voor deze prijs hebt u minimum een plaid van 150cm x 105cm (dit zijn ongeveer de afmetingen, indien uw bontjas een uitvoering is met lengte tot onder de knie).
Langere & brede modellen krijgen afmetingen van 180cm x 115cm en meer.
De grootte van de Bont-Plaid is erg afhankelijk van model, breedte & lengte van uw pelsen jas. Ook de mouwbreedte is belangrijk.
Maximum afmetingen uit één bontmantel 190cm x 120cm  voor een mantel tot op de enkels en een brede pelsmantel, met brede mouwen, gedragen door een groot persoon.
Behalve als een klant binnen stapt met twee identieke bontmantels, met het verzoek, er één grote plaid van de maken.
Dat kan natuurlijk, het kost de klant de prijs voor het maken van twee plaids , zijnde 1190,00€, omdat wij beide mantels dienen te assembleren, tot één grote plaid van 250cm x 150cm.
Zie het resultaat hier onder + de afmetingen.

Indien u een plaid met een stoffen rand wenst, volledig rond de plaid, zoals op de foto bovenaan, met een stoffen rand, van dezelfde stof als de rug, kan u de breedte van de rand kiezen, aanbevolen is, tussen de 4 cm en de 7 cm, breder is echt niet mooi. 
De rand wordt opgevuld om meer volume te geven.
De prijs van een plaid met rand is 650,00€, de afmetingen zijn dezelfde als de plaid zonder rand, mits bij te tellen 2 x de breedte van de rand, dus minimum 8 cm langer en breder, dan de plaid zonder rand.
Men mag rekenen, dat de breedte van de onderzijde van de mantel, de lengte van de plaid zal worden en de lengte gemeten, van onder de kraag tot aan de onderzijde, de breedte van de plaid zal worden.

Wat Is In De Prijs Inbegrepen?

De prijs van 595,00€ – 650,00€ & 1.190€ is de maakprijs van een Bont-Plaid, gemaakt van uw binnengebrachte Pelsmantel(s).
In deze prijs is inbegrepen: De volledige afwerking, van Pelsmantel, tot de rechthoekige Bont-Plaid, met of zonder boord + stof voor de achterzijde & alle binnenwerk, + de BTW,  Plaid klaar om op uw sofa, zetel, bed, of waar dan ook, te leggen.

Prijs van één bont-kussen?

Hiervan is de basis prijs 295,00€ voor vierkant model, zonder rand en 350,00€  met rand, beiden volledig in bont (boven en onderzijde) of met bont aan de bovenzijde en de onderzijde in een andere stof, afhankelijk van de omvang van de binnengebrachte bont, of de keuze van de klant. Voor deze prijs zijn de afmetingen 500mm x 500mm, gemeten zonder rand. 
Indien voor een rand wordt gekozen, kiest de klant de breedte hiervan.

Wat Is In Deze Prijs Inbegrepen?

In deze prijs van 295,00€ of 350,00€ is inbegrepen: De volledige afwerking, tot een vierkant Bont-kussen, met binnenwerk & de BTW, klaar om op uw sofa of zetel te leggen.

hermano Comm.V.-Herenpolderlaan 6-B-2660 Hoboken-Antwerpen (Polderstad)

T:0032(0)38281771 – GSM: +32(0)486767074 

E: contact@hermano.eu – W: https//:www.hermano.eu

Ondern.nr./BTW.nr.:BE-0822 947 703 –

BNP PARIBAS FORTIS: BE40 0016 0219 4163 – BIC GEBABEBB

Verified by MonsterInsights