VAN BONTJAS NAAR BONT-PLAID OF KUSSEN

Hoe moet dat?

Het idee, “VAN BONTJAS NAAR BONT-PLAID en/of KUSSEN”, is gegroeid uit een alsmaar meer terugkerende vraag, van bezoekers aan onze website, gouden gids enz…

“Of wij de bontjas, die veel gekost heeft, maar nooit gedragen wordt, en zo goed als nieuw is, willen over nemen tegen een redelijke prijs“?

Als wij dan zeggen dat wij geen bont inkopen, krijgen wij steevast de volgende vraag:

“Of wij niet weten wie of waar dit kledingstuk kan aangeboden worden om te verkopen“?

Uit ervaring weten wij dat bontmantels, zowel in tweedehandswinkels, als op internet, zelfs op markten in binnen en buitenland, zo goed als niets meer op brengen.

Wij kregen het volgende idee, zo zou uw Bontjas, voor u, toch geen totaal verlies zijn.Het Idee!!

Wij bewerken & verwerken de Bont van uw mantels nu geheel anders, wij gebruiken de Pelsen niet alleen om mantels te re-mode-leren, of te vermaken, naar de maat van de nieuwe eigenaar, maar gebruiken de Pels om een volledig ander/nieuw uiterlijk te creëren.

Wij gebruiken de Pelsen, van de mantels, om er een Bont-Plaids, en/of Bont-kussens, van te maken.

Zo hebben de klanten, op een volledig andere wijze, toch nog geniet van zijn  hun ex-pelsmantels.

Dit is een prachtige alternatieve manier om de bont, van de klanten hun jassen, praktisch & economisch te recycleren & nuttig te hergebruiken.

Wat Is een Bont-Plaid eigenlijk? 

Een Bont-Plaid, is zoals een gewone deken rechthoekig, of in een andere vorm, de bovenzijde volledig in Pels/Bont de randen afgezet met een mooie bijpassende stof.

De randen zijn afgewerkt in een wollen of satijnen stof, in een bijpassende kleur, afhankelijk van de keuze van de klant.

De achterzijde, van de Bont-Plaid is volledig in dezelfde stof als de randen. Deze randen zijn van 10cm tot 5cm breed, (dit volgens de keuze van de klant), deze randen lopen volledig rond de Pelsen bovenzijde.

Kussens kunnen op dezelfde wijze gemaakt worden, ook met dergelijke randen, of gewoon zonder randen.

Een Goed Alternatief:

Het is een goed alternatief, om van pelsmantels, welke helemaal niet meer gedragen worden door klanten, of pelsmantels welke geërfd of gekregen zijn en de (nieuwe) eigenaar deze jassen niet wil dragen, om van een BONTJAS een BONT-PLAID, of BONT-KUSSEN, te maken. Het materiaal heb je reeds. U betaald enkel het maakloon en het bijkomende materiaal. De prijzen worden vooraf afgesproken, zonder verrassingen.

Er zijn klanten welke in een tweede hands kledingzaak, goedkope bontmantels gaan kopen, om daarna bij ons een bont-plaid of kussens te laten maken.

U hebt het materiaal, wij de speciale machines, om uw plaids en kussens te maken.

Praktisch & Economisch:

De Bont-Plaid & kussens  ogen niet alleen zeer trendy en mooi, indien gebruikt als deken, is het zeer aangenaam & zeker geschikt als warm houder. De kussens krijgen meestal een decoratieve taak.

Zo hebt u niet alleen nog veel plezier van uw bont, maar kan uw volledig gezin hiervan mee genieten, iedereen kan gebruik maken en genieten van een Bont-Plaid en bont kussen toch.

Prijs van een bont-plaid?

Basisprijs € 400,00 de plaid. Voor deze prijs hebt u minimum een plaid van 1400mm x 1100mm (dit zijn ongeveer de afmetingen, indien uw bontjas een driekwart uitvoering is)

De grootte van de Bont-Plaid is erg afhankelijk van model, breedte & lengte van uw, binnengebrachte, pelsen jas. Ook de mouwbreedte is belangrijk.

Maximum afmetingen uit 1 bontmantel 2200mm x 1500mm  voor een lange en brede pelsmantel.

Wat Is In De Prijs Inbegrepen?

De prijs van € 400,00 is de maakprijs van een Bont-Plaid, gemaakt van uw binnengebrachte Pelsmantel.

In deze prijs is inbegrepen: De volledige afwerking, van Pelsmantel, tot de rechthoekige Bont-Plaid, met boord + stof van randen en achterzijde, in dezelfde stof & alle binnenwerk, + de BTW,  Plaid klaar om op uw sofa, zetel of bed te leggen.

Prijs van één bont-kussen?

Hiervan is de basis prijs € 250,00 voor vierkant model, volledig in bont (boven en onderzijde) of met bont aan de bovenzijde en de onderzijde in een andere stof, afhankelijk van de omvang van de binnengebrachte bont, of de keuze van de klant. Voor deze prijs zijn de afmetingen 500mm x 500mm.

Wat Is In Deze Prijs Inbegrepen?

In deze prijs van € 250,00 is inbegrepen: De volledige afwerking, tot een vierkant Bont-kussen, (zonder randen) met binnenwerk & de BTW, klaar om op uw sofa of zetel te leggen.

hermano CommV-Herenpolderlaan 6-B-2660 Hoboken-Antwerpen (Polderstad)-België                                              T:0032(0)38281771 – GSM: +32(0)486767074 – F: 0032(0)38289546

E: contact@hermano.eu – W: https//: www.hermano.eu

Ondern.nr./BTW.nr.:BE-0822 947 703 – BNP PARIBAS FORTIS: BE40 0016 0219 4163 – BIC GEBABEBB