Wat is “De Hermano Story” ?

Dit is het verhaal van “hermano” !!!

hermano , werd in 1983 opgericht onder de naam “Kleding-Service” en deed herstellingen aan kleding.

Er werd toen enkel gewerkt voor grote winkels, zoals superconfex, cap,  enz…

Toen er in 1988 een eigen winkel werd geopend, kozen wij voor de naam hermano.

In 1995 werd de laatste winkel gesloten en de naam “Kleding-Service” verdween, “hermano” werd behouden, thans als een Vennootschap.

Met meer dan tien jaar ervaring, was hermano “De specialist, in Herstellen & Verstellen van alle soorten kleding met specialisatie in Lederen, Suede & alle andere Materialen, natuurlijk ook alle gewone stoffen.”.

Vanaf 1995 Begonnen wij onder andere ook te werken voor de vijf  grote winkels van Pelsland.

Vanaf 2002 werkten wij enkel nog exclusief voor Pelsland, wegens de hoeveelheid aan werk dat wij hadden, van dit keten.

Waarom nu pas deze WebSite !!!

Na de sluiting van de 2 laatste, Pelsland winkels, Hasselt en Antwerpen, was er bij ons even het  gevoel van:

“Nu is het voor ons ook gedaan” .

De klanten kennen wel Pelsland en weten dat deze Herstellingen, Retouches & Remodeleringen van de beste kwaliteit leveren, maar…………

De uitvoerders van deze werken, met name Hermano, kennen de mensen echter niet, al hebben wij jaren voor hen gewerkt. “Onbekend is onbemind”.

Dit omdat deze klanten ons gewoon niet kunnen kennen, wegens de exclusiviteit welke wij Pelsland gaven & Hermano onbestaande was voor de klanten.

hermano , was vanaf 1995, gedurende 21 jaar de vaste retouche partner van Pelsland, wij hadden natuurlijk na zo vele jaren, behoorlijk wat ervaring, daarom besloten wij een eigen website te maken, om de mensen de mogelijkheid te blijven bieden, betaalbare kwaliteitsherstellingen & re-mode-leringen, in goed vertrouwen, te laten uitvoeren, met steeds voorop de Kwaliteit & het Intermenselijk contact met de klant.

Wij besloten, van nul opnieuw te beginnen & alleen verder te gaan.

Wij trachten terug bekend te geraken, onder andere door de website bezoeken van de klanten.

Uiteraard ook door onze kwaliteit welke wij afleveren, aan te prijzen en te bewijzen als wij u mogen leveren.

Zo trachten wij ervoor te zorgen, werk te krijgen en behouden.

Wat wij er ook vanaf begin 2017 er bij namen was onze rubriek, “van bontmantel naar bontplaid of kussen”, zodat de klanten die hun pelsmantel niet meer aan deden, of niet wisten wat zij met een geërfde bontmantel moesten doen, wisten waar zij er mee terecht konden.

Onze website werd uiteindelijk zo een succes, dat wij in april 2018 besloten, nog enkel op afspraak te werken, zodat de klanten zeker weten dat zij verwacht worden, en zeker bij iemand terecht kunnen.

Na verschillende succesvolle jaren op afspraak gewerkt te hebben, besloten wij afscheid te nemen van onze klanten op 31 maart 2024, aangezien wij als knelpuntberoep geen opvolging noch overnemer hebben, kunnen wij enkel van onze trouwe klanten afscheid nemen, door hen te bedanken, voor hun regelmatig bezoek aan onze website en onze zaak. Bedankt allemaal, hier stopt het verhaal van HERMANO voor goed.

Nogmaals bedankt voor het bezoek aan onze website.

Het hermano Team.

hermano Comm.V.-Herenpolderlaan 6-B-2660 Hoboken-Antwerpen (Polderstad)

T:0032(0)38281771 – GSM: +32(0)486767074 

E: contact@hermano.eu – W: https//:www.hermano.eu

Ondern.nr./BTW.nr.:BE-0822 947 703 –