TIPS & TRICKS

Goed om weten 1:

Hoe komt het, en wat te doen indien een deelbare rits (van een vest of jas, een rits die onderaan normaal open gaat) spontaan open gaat, in het midden, onder de loper, trekker of treintje, hoe je het ook noemt.

Opent waar het niet hoort dus ?

Dit komt doordat die loper, trekker of treintje, door het vele gebruik uitgesleten geraakt, dus eigenlijk versleten is en aan vervanging toe.

Je kan dit euvel tijdelijk oplossen, door met een tangetje lichtjes op de beide zijkanten van de loper te knijpen, niet te hard, anders schuift hij niet meer.

Indien je licht drukt, gaat de loper aan de zijkanten iets dicht, waardoor de rits terug zal sluiten, wel iets stroever natuurlijk, maar openen, achter de loper, als je de rits sluit, zal de rits tijdelijk niet meer doen.

Wel is het stilaan tijd om een nieuwe loper te laten plaatsen, daar deze eigenlijk versleten/uitgesleten is.

Feit is dat 65% van de jassen welke bij ons aangeboden worden, met de vraag een nieuwe rits te plaatsen, die rits eigenlijk helemaal niet stuk is.

De echte dader is de loper die uitgesleten en dus versleten is, zoals hierboven vermeld.

Je kan het zo stellen: indien er geen tandjes ontbreken of stuk zijn, en onderaan is er aan de insteker of het insteekblokje ook niets stuk of versleten, dat de rits vrij gemakkelijk kan hersteld worden, bij middel van het plaatsen van een nieuwe loper.

De kosten voor een nieuwe loper bedraagt slechts € 15,00 Plaatsen en BTW inbegrepen.

Een nieuwe deelbare rits plaatsen kost al gauw €50,00 in een lederen vest en €40,00 in een stoffen jas.

Na het plaatsen van een nieuwe loper geven wij een jaar garantie dat de rits in orde is, indien de rits niet kan hersteld worden, zeggen wij dit meteen en geven u een andere prijs bv. om de rits te vervangen, dan kan u als klant nog beslissen of u het nog ziet zitten om de kosten te doen aan dat kledingstuk.

Goed om weten 2

Indien door omstandigheden, de rits van uw jas of welk kledingstuk ook, niet meer voorruit of achteruit wil bij normale trekkracht, geven wij de raad “niet trekken of sleuren”, gewoon de rits laten zoals ze is,  trachten het kledingstuk uit te doen en bij ons binnen brengen.

Voor hetzelfde bedrag van € 15,00 lossen wij dit probleem voor u op.

Als je gaat trekken of sleuren, zullen gegarandeerd de tandjes van je rits het begeven, en is deze wel stuk, en de kosten voor herstelling veel hoger.

Goed om weten 3

Als tijdens een ongelukje uw lederen vest of jas, waar dan ook een scheur vertoont, tracht deze dan aub niet te herstellen, zelfs niet tijdelijk te ondersteunen of vast te maken met wat dan ook.

Doe de vest voorzichtig in een zak, die ruim genoeg is, en neem contact met ons op via welk medium ook, liefst per mail of de contactpagina.

Vermeld in grote mate de schade van uw kledingstuk en geef uw gegevens door, zodat wij u zo vlug mogelijk kunnen contacteren.

Als wij het kledingstuk dan kunnen bestuderen, kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave of verschillende herstelmogelijkheden opgeven via een Technische-Advies bon, waarna u beslist wat er verder zal gebeuren, laten herstellen of niet, zo ja hoe dient de herstelling te gebeuren, dat is uw keuze.

hermano Comm.V.-Herenpolderlaan 6-B-2660 Hoboken-Antwerpen (Polderstad)

T:0032(0)38281771 – GSM: +32(0)486767074 

E: contact@hermano.eu – W: https//:www.hermano.eu

Ondern.nr./BTW.nr.:BE-0822 947 703 –

BNP PARIBAS FORTIS: BE40 0016 0219 4163 – BIC GEBABEBB

Verified by MonsterInsights