VEEL GESTELDE VRAGEN of FAQ

VGV of FAQ:

Vraag?

De meest voorkomende vraag welke wij krijgen is, of wij ook gekeerd lam en pelsmantels kuisen/reinigen? Dit komt doordat wij in de Gouden Gids aanvankelijk ingedeeld werden in de categorie pelzen, leder, & daim – reinigen & herstellen“, op onze vraag, werd nu  het woord reinigen” weg gelaten en staat er bij onze firma enkel “Pelsen, Leder & Daim verder ook alle andere stoffen- Herstellen en Remodeleren .

Antwoord!

Wij moeten tot onze spijt de klanten teleurstellen, reinigen of kuisen van welk artikel ook, doen wij niet, enkel soms wat opfrissen van een lederen vest met ACTIF, maar dat is een herstelling die ook wat dient bijgekleurd te worden, verder houden wij ons aan “Herstellen en Remodeleren”.

Vraag?

De volgende vraag is dan gewoonlijk, “weet ge niet waar ik terecht kan, voor reinigen van mijn bontjas, gekeerd lam, suede of lederen jas?”

Antwoord!

Hier wensen wij met opzet geen firmanaam te noemen, ten eerste de mensen waar wij mee samen werkten, zijn gestopt. Ten tweede kennen wij niet persoonlijk een firma welke wij kunnen aanraden, met de garantie & de zekerheid dat het goed gedaan wordt.

De enige raad die wij de klant kunnen geven is kijk eens op internet of in de gouden gids, (waar wij dus ook weer bij staan), er staan nog firma’s in die deze werken wel uitvoeren, maar “wat het kost & hoe het resultaat is”, daar hebben wij geen idee van.

Vraag?

Ik heb juist een mooie, “zo goed als nieuwe pelsmantel” geërfd, en nu is mijn vraag kopen jullie deze bontmantel van mij over, want ik draag geen bont?

Antwoord!

Sorry maar wij kopen geen bontmantels in, wij herstellen of remodeleren deze alleen, of indien u wenst, kunnen wij er voor u, “een mooie plaid” van maken (zie onze rubriek “van bontmantel naar bont-plaid”).

Vraag?

Weet u waar ik mijn bontmantel dan wel kan verkopen?

Antwoord!

U kan trachten deze op internet te koop te stellen, bijvoorbeeld bij 2e handsnet.be of bij een tweede handswinkel binnen brengen, deze verkopen uw bontmantel dan tegen een kleine vergoeding.

Wij willen u er echter wel van verwittigen dat u niet opgetogen zal zijn van de prijzen welke men u zal bieden voor uw bontmantel. Tot onze spijt moeten wij u in kennis stellen dat “de aankoop van een pelsmantel zeker geen goede investering is, als dat de bedoeling is”. Bont is inderdaad duur in aankoop maar blijft zijn waarde zeker niet behouden.

hermano Comm.V.-Herenpolderlaan 6-B-2660 Hoboken-Antwerpen (Polderstad)

T:0032(0)38281771 – GSM: +32(0)486767074 

E: contact@hermano.eu – W: https//:www.hermano.eu

Ondern.nr./BTW.nr.:BE-0822 947 703 –

BNP PARIBAS FORTIS: BE40 0016 0219 4163 – BIC GEBABEBB

Verified by MonsterInsights